Huizer clubkampioen SW-A 2015!

Na een serie van geweldig leuke zeilavonden is het ons gelukt om de zomeravondserie op onze naam te schrijven. We hadden een erg goede start van het seizoen, waardoor we met een comfortabele voorsprong de zomervakantie in zijn gegaan. Na de vakantie duurde het weer even voor dat we het bevrijdende ‘1-tje’ voeren, waardoor de hete adem van de Mindlift, maar vooral van de goed zeilende Wettewille voelbaar was.

image

We wedstrijdcommissie (met grote dank aan Hans Kolenbrander) heeft in de aanloop naar dit seizoen de wedstrijdbanen opnieuw ingetekend en het resultaat is echt erg goed geslaagd. De wedstrijdbanen zijn nagenoeg vrij van waterplanten en bieden veel afwisseling tussen de verschillende rakken. Dat het weer dan ook nog mee zit, dwing je in onze ogen af. Waar we ook met veel plezier op terugkijken is de combinatiewedstrijd aan het begin van het seizoen en hopen dat we dat in het komende seizoen weer terug zien in de kalender.

Tot volgend jaar! De Kick is dan zeker weer van de partij en zal met hand en tand deze titel verdedigen.